onsdag, mars 07, 2007

Vad är det som är så jävla roligt med det?????

Det finns vissa små egenskaper hos människor som jag verkligen avskyr.
Scenario: Jag berättar om en företeelse eller nån händelse som skett. Någon annan kontrar då (helst skrattande ironiskt) med att fylla i information som jag uppenbarligen borde ha vetat angående detta. Och det är just där vi har det. Istället för att på ett vänligt sätt förklara vad jag har missförstått/inte haft någon vetskap om osv så måste man göra sig så jävla lustig över en istället. Jag förstår faktiskt inte vad det är som är så jävla roligt???
Scenario: Du sitter på bussen, det är rusningstrafik(morgon eller e.m spelar ingen roll). Personen som sitter på sätet bredvid dig (inne vid fönstret) ska av en station före dig. Det är fullt med folk på bussen och självklart trångt. Naturligtvis så bara måste folk börja förbereda sig för avstigning låååångt innan bussen stannar för Gud förbjude, de kan ju bli kvar på bussen eller inte hinna kliva av. Så resultatet blir att man medan bussen fortfarande rusar fram i trafiken, genom rondeller (alltid en rondell vid såna här tillfällen) måste resa sig upp med kassar, väskor och annat man kan tänkas bära på för att ge plats dels åt personen som ska kliva förbi dig från fänstersätet och dels de personer i gången och från andra säten som känner sig tvugna att göra detsamma vilket resulterar i en ännu mer jävligare trängsel+ att man far runt som en liten vante nr bussen gör en skarp sväng. Man fastnar i säten, i andra människors väskor mm och får bara en massa jävla sura miner för att man råkar står i vägen.
Varför inte vänta tills bussen stannat och då kliva av? Det hela skulle gå så mkt smidigare då.....
Scenario: Någon kommer upp till dig eller vid nåt annat tillfälle som en fikarast eller vid lunchbordet ställer en fråga om nåt helt vanligt eller ovanligt. Du gör ditt bästa att svara på frågan och faktiskt förklara vänligt för personen i fråga just för att du vill vara vänlig och faktiskt dela med dig av information som du sitter på. Uppenbarligen fattar inte personen hela resonemanget fullt ut utan börjar istället göra narr av det hela och lyckas även dra med sig andra okunniga som inte heller förstår. Så istället för att uppskatta att någon tagit sig tid och på ett hyfsat och moget sätt försökt förklara och ge dom ett svar så får svarar man tillbaka genom ett hånflin och helst att göra sig lustig över det hela.

Är jävligt trött på sånt nu. Om du inte vill ha ett vetigt svar så fråga inte. Det finns säkert nån lekskola du kan gå till och lattja istället. Själv har jag inte tid för såna som dig.

Inga kommentarer: